רוצה לקבל כלים שיאפשרו לך לקחת את הקריירה שלך צעד אחד קדימה?

רוצה לימודים ברמה גבוהה המעניקים תעודה מוכרת של אוניברסיטת חיפה?

רוצה ללמוד במקום בו הלימודים הינם חוויה מעצימה המעניקה הרבה מעבר לחומר תיאורטי?

יש לנו תוכניות גדולות בשבילך!

היחידה ללימודי המשך פותחת מגוון רחב של תוכניות לימוד שמטרתן להרחיב ולהעשיר את הידע והמיומנות המקצועית ולאפשר לך הגשמה ומימוש עצמי בקריירה שלך.

לצד תכניות מסורתיות ומבוקשות כמו פסיכותרפיה והנחיית קבוצות מציעה היחידה תוכניות חדשניות בתחום סיוע רוחני והוליסטי, הכשרת דולות, ניהול ניסויים קליניים ועוד. התוכן המוקפד, המדוייק והעדכני של כל תוכנית,  ביחד עם צוות מקצועי ומיומן של האוניברסיטה הופך את הלימודים ביחידה ללימודי המשך לחוויה ייחודית ומלהיבה המאפשרת לך להתפתח מקצועית ואישית.

רוצה לשמוע עוד?

הכנו חוברת המכילה את התוכניות שלנו, לגבי כל תוכנית מפורט נושאי הלימוד, המרצים, שעות השיעורים, הדרישות ועוד. התוכן בחוברת יוכל לעזור לך לקבל החלטה מושכלת איזה תוכנית לבחור ולתת לך תחושה על האיכות והמקצועיות של הלימודים אצלנו .

לפרטים נוספים לחצו כאן