קבוצת הדרכה למנחי קבוצות
השתלמות  מקוונת בזום
שנה"ל תשפ"א

מרצה: ד"ר מיכל אלמגור פסיכולוגית קלינית, מדריכה ומנחת קבוצות.

רקע
עבודת ההנחייה מזמנת תכופות אתגרים ודילמות הקשורים להבנת תהליכים המתרחשים בקבוצה. קבוצת הדרכה מאפשרת להביא שאלות ונושאים אותם אנו פוגשים כמנחים להתייעצות והדרכה בסביבה מעודדת  למידה.

מטרות
למידה חוויתית ותאורטית המאפשרת התפתחות מקצועית כמנחי קבוצות, בשילוב עם המשגה תאורטית רלוונטית. שימוש במגוון גישות פסיכודינמיות וביטויין בקבוצה, מתוך הקשבה למעגלים המתרחבים מהתוך-אישי, לבין אישי ולקבוצתי-חברתי.

אוכלוסיית יעד
בוגרי תכנית הכשרה דו שנתית להנחיית קבוצות ומנחי קבוצות המתעניינים בהעמקה ושכלול הידע המקצועי.
מספר המשתתפים מוגבל.

מבנה ומשך התכנית
יתקיימו 18 מפגשים, אחת לשבועיים בזום בימי ד', בין השעות 20:30-19:00 החל מתאריך 4.11.20.
סה"כ 36 שעות לימוד אקדמיות

תעודה
תלמיד/ה אשר ישתתף באופן סדיר בלימודים וימלא אחר הדרישות האקדמיות של התכנית, תוענק לו/ה תעודת סיום לימודים מטעם היחידה ללימודי המשך, הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, אוניברסיטת חיפה.

דמי הרשמה
 100 ₪

שכר לימוד
 1,520 ₪