תכניות לימודי פסיכותרפיה ביחידה ללימודי המשך

היחידה ללימודי המשך באוניברסיטת חיפה גאה להציע מגוון רחב של תוכניות לימודי פסיכותרפיה, המוכרות על ידי האיגודים המקצועיים המובילים בתחום. תוכניות אלו מעניקות הכשרה מקיפה ומקצועית, תוך שילוב ידע תיאורטי מעמיק, התנסויות מעשיות ופיתוח אישי.

פסיכותרפיה באוריינטציה פסיכואנליטית:

• תכנית ותיקה ומוערכת, הפועלת קרוב לשלושים שנה.
  • התכנית מעניקה הבנה מעמיקה של יסודות החשיבה הדינמית הפסיכואנליטית, ומתמקדת בעבודה הקלינית תוך התייחסות לתיאוריות מרכזיות בתחום.
  • התכנית משלבת הדרכה קבוצתית ואישית להתפתחות אישית ומקצועית.
  • מוכרת על ידי האגודה הישראלית לפסיכותרפיה פסיכואנליטית (IAPP) והאיגוד הישראלי לפסיכותרפיה (ע"ר).

פסיכותרפיה משולבת גישות:

• תכנית המשלבת מגוון גישות טיפוליות מובילות (פסיכו-דינמית, יונגיאנית, הומניסטית ועוד).
  • התכנית מעניקה ידע מעמיק ומיומנויות טיפוליות מגוונות, תוך התאמה אישית לכל מטופל.
  • מתמקדת בפיתוח אישיות טיפולית ועשירה תוך העשרת "ארגז הכלים" המקצועי, משלבת התנסויות חווייתיות, התייחסות אישית וליווי מקצועי קליני.
  • מוכרת על ידי האיגוד הישראלי הרב-תחומי לפסיכותרפיה.

פסיכותרפיה פסיכואנליטית באמנויות:

• תכנית ייחודית המשלבת פסיכואנליזה עם אמנויות שונות (תנועה, מוסיקה, ציור ועוד).
  • התכנית מאפשרת גישה עמוקה לעולם הפנימי של המטופל דרך ביטוי יצירתי, ומתמקדת בהבנת הקשר בין יצירה, ביטוי רגשי ותהליכים פסיכולוגיים.
  • התכנית משלבת קורסים עיוניים, סמינרים קליניים, סדנאות באמנויות והדרכות אישיות.
  • מוכרת על ידי האגודה הישראלית לפסיכותרפיה פסיכואנליטית.

היחידה ללימודי המשך באוניברסיטת חיפה מזמינה אתכם להצטרף לתכניות לימודי פסיכותרפיה איכותיות ומקצועיות.
אתם קרובים לפסגה המקצועית שלכם. אנחנו ניקח אתכם לשם.